Ik wil me per-registreren voor tickets. Hoe gaat dit in zijn werk?

 

Dat wil zeggen dat je op voorhand zal moeten aanmelden om een ticket te kunnen kopen. De pre-registratie start  s'avonds op 27/09 en je zal je moeten registeren voor 03/10/2021 - 12u00. Als je je succesvol hebt geregistreerd ontvang je op 08/10/2021 je unieke ticketlink waar je 2 tickets zou kunnen kopen. Deze link blijft 2 dagen geldig en kan je ook maar 1x gebruiken. Indien er meer geregistreerden zijn dan er tickets kunnen worden verkocht, dan geld de wet van de snelste. Indien er minder zijn geregistreerd dan de maximum capaciteit toelaat, worden de tickets online verder te koop gesteld.

 

Wat als er meer mensen geregistreerd zijn dan er tickets zijn?
Het is namelijk geen garantie dat als je geregistreerd bent, je sowieso een ticket kan kopen. Indien er meer mensen zich zouden registeren voor een ticket selecteren we diegenen die het snelst hebben gereageerd op de pre-registratie. 

 

Zij die geen ticket hebben komen op een wachtlijst. Zij die wel recht hebben op een ticket krijgen een unieke link per mail gestuurd en 2  dagen de tijd om hun ticket aan te kopen. Deze tickets zijn voor jou gereserveerd. Indien je deze niet hebt aangekocht binnen de twee dagen, komt eer weer een plaatsje vrij voor de volgende die zich heeft geregistreerd. 

 

Iedere geregistreerde kan maar max 2 tickets kopen?

Inderdaad. Iedereen krijgt een unieke link waar hij maar 1 keer op kan klikken. Als je op deze link klikt moet je ook meteen je tickets kopen, anders wordt de link ongeldig. We verkopen per persoon maximum 2 tickets om bulkverkoop tegen te gaan.

 

Hoe gebeurt de communicatie?
Alle communicatie omtrent het kopen van tickets loopt persoonlijk via e-mail. Na registratie ontvang je uiterst op 08/10/2021 een mailtje met verdere communicatie omtrent je registratie. Dit bevat informatie omtrent de ticketverkoop of de spijtige mededeling dat er helaas een overaanvraag aan tickets is vastgesteld en je uit de selectie bent gevallen. 


Wat als er tickets over zijn na de registratie?
Indien er minder mensen zich aanmelden voor een ticket, dan de capaciteit van Nacht Van De Jeugdbeweging toelaat, worden de overgebleven tickets online verkocht. 

 

Welke informatie moet ik meegeven tijdens de pre-registratie?
Je dient je persoonlijke informatie correct in te vullen tijdens de pre-registratie. Indien we merken dat dit niet is gebeurd, val je dus ook uit de selectie.